Troubadour muziek Casper Voor verjaardag of huwelijksfeest

12 november 2022 Terwolde Brasserie Kriebelz 50 jarige huwelijksfeest:
Dag Casper, 
Wij vonden het super gezellig !!en zeer tevreden met je optreden. Het is voor ons een onvergetelijke waardevolle fantastisch dag geworden ook gezien de omstandigheden. Super bedankt!!!
Wij zullen je zeker bij andere mensen aan bevelen. Lieve groet Jan &Regien Huisman  

Troubadour muziek Troubadour Casper
Muziek voor kerstdiner nieuwjaarsborrel

Troubadour Muziek van Casper

Info: 06-23455898, of via contactgegevens hierboven. Repertoire: Mijn repertoire is gebaseerd op enkele decennia popmuziek en gaat van de Rolling Stones en Louis Armstrong tot recenter werk van bijvoorbeeld Avicii en Adele. Een enkel klassiek stuk is zelfs mogelijk. Ook bewerkingen van stevige rocksongs, zoals Sweet child o’mine van Guns N’oses, komen aan bod. Bij Nederlandstalige nummers kunt u vooral denken aan De Dijk, Van Dik Hout en De Scene. Als eigentijdse troubadour neem ik u mee op een boeiende en verrassende muzikale reis door de tijd.

Indien u er aan twijfelt of mijn muziek passend is, dan kunt u contact opnemen voor informatie over maatwerkmogelijkheden 06-23455898. Troubadour muziek.

Troubadour Zanger Casper is zeer geschikt voor concerten
in zaal en café, of als achtergrondmuziek tijdens een diner of feest. Casper stemt zijn volume en repertoire af op de sfeer

< Aldus Arie Willem en Natasja Vermeij>
Grand café Fanfare in Giethoorn.

Muzikale verzorging feest in Lichtenvoorde Mark Rutjes Wegens het feest van mijn ouders heb ik Casper gevraagd een muzikale bijdrage te leveren. Dit heeft hij naar volle tevredenheid verzorgt. Een goede muzikant met een gevarieerd repertoire. Kan de sfeer goed inschatten en luister goed naar je wensen. In een woord: Top!

Troubadour muziek

Muziek en zang tijdens trouwfeest in Haarlem
Geplaatst door Camiel op 31 okt. Wij hebben erg genoten van het optreden van Troubadour zanger Casper bij ons trouwfeest.  Heerlijke combinatie van goed gitaarspel en een fijne stem. Hij vond het prima om op de achtergrond te spelen maar wanneer dit in het moment paste viel de aandacht ook vol op hem en stond hij er sterk! Bovendien zit Casper binnen het segment op een zeer nette prijs.