Contact

Gitaarles Deventer Gitaarles Schalkhaar  Troubadour Casper

Casper Bekken
Mobiel : 06-23455898
E-mail : info[a]caspergitaar.n

  Troubadour zanger Casper enkel reviews

  Ha Casper, Utrecht 21 december 2019: Bij deze nogmaals onze hartelijke en grote dank voor de wijze waarop jij hebt bijgedragen aan het slagen van ons huwelijksfeest. De wijze waarop jij de sfeer opbouwde was een genot om mee te maken. Wij hadden niet gedacht dat er zoveel onvermoed talent in onze vriendenkring aanwezig was. Jij toverde het tevoorschijn.
  Dat zoveel oude knarren ook nog krasse knarren bleken te zijn, bleek overduidelijk toen zij zich op de dansvloer waagden. Ook de muziekquiz was de doorslaand succes. Zo zouden we nog door kunnen gaan maar de overduidelijk conclusie van onze kant is dat het zonder jouw bijdrage niet zo gezellig zou zijn geweest.Ook uit berichten en opmerkingen die we later ontvingen bleek dat iedereen van jouw bijdrage genoten heeft.We wensen jou succes met je verdere carrière.. Annette en Jan Drost

  Zang in Dinxperlo: Casper, bedankt voor je enthousiasme en de gezellige avond op 31-8. Knap dat je zelfs bij ons mensen aan de karaoke hebt gekregen!
  Je hebt gezorgd voor een prettige sfeer en het was fijn dat de muziek niet al te hard ging zodat iedereen ook nog kon kletsen. Top!

   50 jarige verjaardag (Boerenbol) in Marknesse/Vollenhove: Geplaatst door Zweistra op 05 jun. ’13  Casper heeft zijn muzikale medewerking verleend op mijn 50 jarige verjaardag en dit overtrof al mijn verwachtingen! Tijdens de koffie speelde troubadour zanger Casper op de achtergrond, maar tijdens de 1e drankjes al konden we nog meer genieten van zijn zang- en muziekkwaliteiten. Vele herkenbare nummers die voor een gezellige sfeer zorgden. Ook de karaoke en quiz vielen goed in de smaak!
  Een goede muzikant die je wensen goed kan waarmaken. Aanbevolen! Muziek en zang tijdens bruiloft in Heerde:Geplaatst door Leraar op 27 apr. ’13  wat kijken wij terug op een fantastische trouwdag en dat komt mede door troubadour zanger Casper. Hij heeft een geweldige sfeer neergezet met zang en gitaar tijdens ons feest. Wij hebben vele, vele positieve reacties gehoord. Ons achternichtje heeft ook de avond van haar leven gehad omdat zij liedjes door de microfoon mocht zingen waar Caspér haar bij begeleidde.

  Reageer