Contact Troubadour Gitaarles

Mobiel : 06-23455898.
Mail: info@caspergitaar.nl

troubadour

Troubadour Casper:

Casper speelt een breed en veelzijdig repertoire dat enkele decennia popmuziek bestrijkt. Voor op uw feest, of als rustige achtergrondmuziek bij diner of receptie. Vanaf 200 euro per optreden (incl. geluid). Van De Dijk, Prince tot Adele, Van Hazes tot de Rolling Stones. U bepaalt het volume. Met mini popquiz en op aanvraag troubadourkaraoke. Hiervoor is altijd een map met teksten en een extra microfoon aanwezig. Informeer naar de maatwerkmogelijkheden via 06-23455898, info@caspergitaar.nl  of kijk op www.caspergitaar.nl. Buiten Deventer komt er een kleine reiskostenvergoeding bij op de standaard prijs.

Gitaarles: Elektrisch en akoestisch. Voor alle leeftijden. Ook als u wat ouder bent, is het leuk om de oude hits van vroeger te leren spelen. Noten lezen is handig, maar hoeft beslist niet. U bent van harte welkom voor een proefles. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. Meer informatie vindt u op de website of via 06-23455898.

Gitaarles in Deventer Geplaatst door amiraday op Ik krijg al ongeveer een half jaar gitaarles van Casper en ik kan het zeker aanbevelen. De lessen worden echt helemaal op jou afgestemd zonder de basis uit het oog te verliezen. Je bepaalt zelf het tempo en daarbij is het ook nog is ontzettend leuk!

Muziek en zang tijdens bruiloft in Heerde Geplaatst door t.dijkgraaf op wat kijken wij terug op een fantastische trouwdag en dat komt mede door Casper. Hij heeft een geweldige sfeer neergezet met zang en gitaar tijdens ons feest. Wij hebben vele, vele positieve reacties gehoord. Ons achternichtje heeft ook de avond van haar leven gehad omdat zij liedjes door de microfoon mocht zingen waar Caspér haar bij begeleidde.

Casper gisteravond gehoord in Het Haventje van Urk te Urk en een geweldige zanger/gitarist en entertainer…! Pop mini-quiz was leuk en ook het karaoke zing gedeelte, leuke avond gehad !!! Thanx

Troubadour, zang en gitaar. Achtergrondmuziek, Sweet child o’mine Gitaarles Deventer

[bestwebsoft_contact_form]