Gitaarles Deventer Schalkhaar methode ook online

Gitaarles Deventer

Gitaarles Deventer Schalkhaar

Gitaarles Deventer Schalkhaar
Je kunt altijd bellen (06-23455898) of mailen (info@caspergitaar.nl) voor een gratis proefles. Deze is geheel vrijblijvend.

Voor alle leeftijden en alle niveaus
Gitaarles is mogelijk vanaf zes jaar tot ver boven de honderd. Het kan erg leuk zijn om gitaarles te nemen als je wat ouder bent en het is beslist mogelijk om flinke vorderingen te maken.

Methode Gitaarles Deventer
De lessen worden zoveel mogelijk afgestemd op jouw wensen, tempo en niveau. Je kunt altijd muziek meebrengen die je leuk vindt en die je graag wilt leren spelen, hierdoor word je extra gemotiveerd. Gestructureerde lessen volgens een vaste gitaarmethode zijn ook mogelijk. Het notenschrift is goed om te leren, maar dit is niet noodzakelijk. Met tabs en geluidsopnames kun je ook goed leren gitaarspelen. Zowel individuele les, als groepslessen zijn mogelijk.

Je kunt leren improviseren en soleren. Maar je kunt ook akkoorden leren voor in een band of voor (eigen) begeleiding tijdens het zingen.

Gratis cd-opname
Lesperiodes kunnen worden afgesloten met een eigen cd of mp3 opname. Dit is natuurlijk niet verplicht. Maar het is een gratis extra service en het is een leuke manier om vorderingen vast te leggen.

Betaling: D.m.v. factuur en bankrekening. Zie ook de Tarieven