Troubadour livemuziek. Zanger gitarist Casper

Film op YouTube: http://https://www.youtube.com/watch?v=ci0vygfNIyQ

10628613_666041840181674_6430610355862327905_n

Gezellig op de boot in Giethoorn; voor elke gang naar een ander restaurant  tijdens de restaurant driedaagse. het volume is zoals u het wenst. Alle soorten meezingers en lekkere rock-nummers van een ambachtelijke troubadour van nu. Op andere pagina’s van deze site vindt u ook een repertoirelijst en meer reacties/beoordelingen van klanten. Contact: Tel: 06-23455898  Info@caspergitaar.nl of via het contactformulier op deze site.

Troubadour livemuziek; Bathmen Jan henk pennings en rina scharpert 31 januari 2016: Casper Bekken heeft ons een prachtig feestje bezorgd toen we beiden 50 jaar werden. Hij voelt de sfeer prima aan. Heeft goed contact met de gasten. Hij heeft een veelzijdig repertoire, zowel rustig, als meezingnummers en dansmuziek. En brengt op de goede momenten de juiste nummers ten gehore. Onze gasten waren, net als wij, erg lovend over hem. 

Hoi Casper, Dank je wel voor je goede optreden. De mensen hebben genoten en ik hoor telkens terug hoe goed je was en sfeer verhogend. Casper heeft op een jubilarissen schoolfeest bij Visio Breda gespeeld. Hij heeft voor sfeer, gezelligheid en ontroering gezorgd. Hij speelde nummers die vooraf uitgezocht waren en passend bij de persoonlijkheden van de jubilarissen. Bij één van de jubilarissen heeft hij zelfs een serenade gespeeld, onder aan een trap op zijn knieën. Daarnaast maakte hij de avonde xtra feestelijk door aan te voelen wat het publiek op een bepaalde tijd nodig had aan sfeer. Kortom, als we nog een keer een feestje hebben dan zullen we zeker aan Casper denken. Vriendelijke groet, Rachel Kemperman Locatieleider Breda / adjunct-directeur onderwijs 

Troubadour Livemuziek

Veelzijdig zanger en gitarist voor personeelsfeest, concerten, of als gezellige achtergrondmuziek op aangepast volume bij (kerst)diner, nieuwjaars borrel of op terras. Het repertoire gaat van de jaren ’50 tot heden. Zie ook de reacties van klanten op de website. Casper verlegt de accenten op aanvraag naar pop, rock of Nederlandstalig.

Troubadour live muziek

Troubadour livemuziek