Media Film Troubadour Zanger Casper

Contact: 06-23455898 / info@caspergitaar.nl 

Media/YouTube:

Contact: 06-23455898 / info@caspergitaar.nl

Trouubadour Zanger Casper in MeppelTroubadour Zanger Casper

     Troubadour Zanger Casper is zeer geschikt voor concerten
in zaal en café,
of als achtergrondmuziek tijdens een diner of feest. Casper stemt zijn volume en repertoire af op de sfeer
< Aldus Arie Willem en Natasja Vermeij>
Grand café Fanfare in Giethoorn.

Contact: 06-23455898 / info@caspergitaar.nl  

Moderne troubadour zanger op aangepast volume: Het volume is zoals u het wenst. U kunt blijven praten, maar als u wilt swingen, dan kan het ook wat harder. Er is altijd een map met teksten en een extra microfoon aangesloten. Elke zanger of zangeres die een bijdrage wil leveren aan de feestvreugde en aan de livemuziek, is van harte welkom. Indien u tijdig contact opneemt, zijn verzoekjes altijd bespreekbaar.

Repertoire: Mijn repertoire is gebaseerd op enkele decennia popmuziek en gaat van de Rolling Stones en Louis Armstrong tot recenter werk van bijvoorbeeld Avicii en Adele. Een enkel klassiek stuk is zelfs mogelijk. Ook bewerkingen van stevige rocksongs, zoals Sweet child o’mine van Guns N’oses, komen aan bod. Bij Nederlandstalige nummers kunt u vooral denken aan De Dijk, Van Dik Hout en De Scene. Als eigentijdse troubadour neem ik u mee op een boeiende en verrassende muzikale reis door de tijd.

Indien u er aan twijfelt of mijn muziek passend is, dan kunt u contact opnemen voor informatie over maatwerkmogelijkheden. Ook voor een overzicht van het repertoire mag u altijd bellen of mailen: 0623455898/info@caspergitaar.nl

Optreden in Grubbenvorst Troubadour Zanger Casper:

In januari  heb ik troubadour zanger Casper leren kennen tijdens een optreden. Ik was erg onder de indruk van zijn enthousiasme en besloot hem uit te nodigen op te komen treden tijdens de seizoensafsluiting van onze voetbalclub. Het was een erg leuk optreden, met enkel positieve reacties van het (soms kritische) publiek. Ik kan iedereen aanraden om Casper op te laten treden, of het nu een bruiloft of een andere aangelegenheid betreft. Kort samengevat: Kwalitatief erg goede troubadour, die absoluut de mensen meekrijgt en de sfeer en van begin tot einde goed in weet te brengen/houden.

 Muziek en zang tijdens trouwfeest in Haarlem
Geplaatst door Camiel op 31 okt. Wij hebben erg genoten van het optreden van Troubadour zanger Casper bij ons trouwfeest.  Heerlijke combinatie van goed gitaarspel en een fijne stem. Hij vond het prima om op de achtergrond te spelen maar wanneer dit in het moment paste viel de aandacht ook vol op hem en stond hij er sterk! Bovendien zit Casper binnen het segment op een zeer nette prijs.

Meer (Recente) reacties van klanten vindt u op de homepage van deze site.

Contact: 06-23455898 / info@caspergitaar.nl of d.m.v. het contactformulier op deze site.