Gitaarles Schalkhaar Tarieven (ook online)

Tarieven per gitaarles van 30 minuten.  Betaling: Bankoverschrijving d.m.v. factuur. Bel of mail voor een gratis vrijblijvende proefles:
Tel: 06-23455898      Mail: info@caspergitaar.nl 

Tot 18 jaar:
€ 12,50 per les (BTW vrij)

18 jaar t/m 20 jaar:
€ 15,00 per les (BTW vrij)

Vanaf 21 jaar:
€ 18,00 per les (incl 21 % BTW)

Opzegtermijn: 4 weken

Knipkaart: 10 lessen
Je leert het best als je regelmatig oefent en elke week les neemt. Als dit niet goed mogelijk is, dan kun je een knipkaart kopen en per les een afspraak maken.

Gitaar huren/kopen:
Er is een beperkte mogelijkheid om een gitaar te huren. Neem hiervoor contact op, of kom langs voor een kennismakingsgesprek.

Gitaarles aan huis::
Binnen Schalkhaar kunnen de gitaarlessen aan huis worden gegeven. Buiten Schalkhaar is deze mogelijkheid ook bespreekbaar, maar worden er wel extra kosten in rekening gebracht.

Gitaarles Schalkhaar Deventer

Gitaarles Schalkhaar Deventer

Gitaarles  Schalkhaar Deventer
Je kunt altijd bellen (06-23455898) of mailen (info@caspergitaar.nl) voor een gratis proefles. Deze is geheel vrijblijvend.

Voor alle leeftijden en alle niveaus
Gitaarles is mogelijk vanaf zes jaar tot ver boven de honderd. Het kan erg leuk zijn om gitaarles te nemen als je wat ouder bent en het is beslist mogelijk om flinke vorderingen te maken.

Methode Gitaarles Schalkhaar Deventer
De lessen worden zoveel mogelijk afgestemd op jouw wensen, tempo en niveau. Je kunt altijd muziek meebrengen die je leuk vindt en die je graag wilt leren spelen, hierdoor word je extra gemotiveerd. Gestructureerde lessen volgens een vaste gitaarmethode zijn ook mogelijk. Het notenschrift is goed om te leren, maar dit is niet noodzakelijk. Met tabs en geluidsopnames kun je ook goed leren gitaarspelen. Zowel individuele les, als groepslessen zijn mogelijk.

Je kunt leren improviseren en soleren. Maar je kunt ook akkoorden leren voor in een band

Tarieven concerten: Vanaf 200 euro in Deventer. Buiten Deventer komen hier reiskosten bovenop.